jubah-lelaki-moden-pemilik

inilah pelakon, model, pereka fesyen dan pengasas butik RizQ Design yang menghasilkan jubah lelaki moden.

jubah ini bakal menjadi tarikan ramai kerana beberapa sebab antaranya:

1. fabrik
fabrik yang digunakan adalah jenis yang lembut. apabila dikenakan kepada badan, ia terasa sejuk dan ringan. memang tak terasa rimas semasa memakainya.

2. rekaan
rekaan jubah ini agak unik. dibuat lain daripada yang lain. butang digantikan dengan zip yang cantik. nampak elegan dan moden apabila dipakai

3. potongan
potongan jubah ini dibuat sedikit slim. jadi ia tidak nampak menggeleber dan besar apabila dipakai. ini memberikan sedikit kelainan untuk jubah ini apabila ia nampak lebih moden.

sesiapa yang sedang mencari jubah lelaki untuk hari raya, anda bolehlah mencuba jubah ini. aku pasti anda akan berkenan dan membawa pulang sekurang-kurangnya satu pasang

jubah-lelaki-untuk-hari-raya

Stay connected

2,723FansLike
522FollowersFollow
12,652FollowersFollow
124FollowersFollow
1,808FollowersFollow
1,131SubscribersSubscribe

Latest article

Kelas Belajar Buat Blog dan Asas SEO di Kuala Terengganu, Siapa Berminat?

Semalam ada lagi pertanyaan tentang kelas belajar buat blog di Kuala Terengganu. Dulu ada jugak yang tanya melalui emel. Tapi sebab aku tak balik...

5 Sebab Kenapa Youtube Penting Kepada Seorang Blogger

Alkisahnya... Pagi ni Youtube problem. Down..! Hahaha.. Ni pertama kali aku tau Youtube problem macam ni. Dia keluar mesej 500 Internal Server Error. Mungkin...

Alhamdulillah.. Hanya Sehari Ia Singgah…!

Alhamdulillah.. Syukur.. Aku terkena selesema sehari jer. Ya hari Khamis minggu lepas memang tahap teruk jugak selesema aku. Mungkin berkat doa sahabat-sahabat sehari jer...