jubah-lelaki-moden-zip

anda masih tercari-cari jubah lelaki untuk hari raya yang bakal menjelang tiba nanti? anda mencari jubah lelaki yang designnya moden untuk anda bergaya di hari raya nanti?

saya syorkan anda cuba koleksi jubah lelaki moden oleh rizq design ini. jubah ini amat selesa dipakai. fabrik yang digunakan adalah lembut dan terasa sejuk apabila dikenakan di badan.

jubah ini juga mempunyai design yang unik. ia tidak menggunakan butang seperti kebiasaan jubah lelaki moden yang lain. ia menggunakan zip menggantikan butang. ini membuatkan ia unik dan lain daripada yang lain.

potongan jubah lelaki moden oleh rizq design ini juga agak moden. ia dipotong slim dan tidak menggeleber seperti jubah conventional yang lain. potongan ini membuatkan pemakainya nampak segak apabila memakainya.

pergilah ke butik rizq untuk mencuba sendiri jubah ini. anda pasti membawa pulang jubah ini.

jubah-lelaki-untuk-hari-raya

Stay connected

2,723FansLike
522FollowersFollow
12,652FollowersFollow
124FollowersFollow
1,808FollowersFollow
1,131SubscribersSubscribe

Latest article

Kelas Belajar Buat Blog dan Asas SEO di Kuala Terengganu, Siapa Berminat?

Semalam ada lagi pertanyaan tentang kelas belajar buat blog di Kuala Terengganu. Dulu ada jugak yang tanya melalui emel. Tapi sebab aku tak balik...

5 Sebab Kenapa Youtube Penting Kepada Seorang Blogger

Alkisahnya... Pagi ni Youtube problem. Down..! Hahaha.. Ni pertama kali aku tau Youtube problem macam ni. Dia keluar mesej 500 Internal Server Error. Mungkin...

Alhamdulillah.. Hanya Sehari Ia Singgah…!

Alhamdulillah.. Syukur.. Aku terkena selesema sehari jer. Ya hari Khamis minggu lepas memang tahap teruk jugak selesema aku. Mungkin berkat doa sahabat-sahabat sehari jer...