Kempen Digi: Win 60 Vespas in 60 Days

14
1504
menang60 vespa dalam 60 hari
Pelan internet tanpa had Digi didatangkan dengan kempen Digi: win 60 Vespas in ^0 days
menang60  vespa dalam 60 hari
Pelan internet tanpa had Digi didatangkan dengan kempen Digi: win 60 Vespas in ^0 days

Internet di hujung jari. Itulah tren masa kini terutama di kalangan muda mudi kita yang kebanyakkannya datang daripada golongan Gen X dan Gen Y.

Internet sekarang sudah menjadi satu keperluan asas. Untuk mengetahui sesuatu informasi, generasi kini akan cenderung untuk mencari maklumat yang diingini di dalam internet terlebih dahulu, barulah kemudiannya beralih kepada bahan pembacaan dan bertanya kepada rakan. Mereka akan menggunakan computer peribadi dan telefon pintar untuk melayari internet.

Disebabkan aktiviti internet yang sudah semakin meluas ini, pelan internet tanpa had untuk melayari internet dan media social amat lah penting.

Menyedari keperluan dan kepentingan ini Digi telah datang dengan pelan prepaid dan internet mudah alih terbaru yang disertakan dengan kempen DiGi: Win 60 Vespas in 60 Days (Menang 60 Vespa dalam masa 60 hari). Kempen ini bermula daripada 2 September dan bakal tamat pada 31 Oktober 2013.

Kempen ini mensasarkan muda mudi yang masih belajar ataupun yang baru memulakan kerjaya di dalam lingkungan 15 – 29 tahun. Mereka ini selalu keluar bersama rakan, melepak di kafe dan restoren mamak yang menawarkan wi-fi percuma. Mereka ini golongan yang biasanya menggunakan pengangkutan awam untuk ke sekolah ke kolej dan ke tempat kerja.

Diharapkan dengan memiliki modal internet tanpa had ini mereka dapat memilih pelan yang sesuai dengan keperluan dan gaya hidup mereka. Mereka akan dapat terus berhubung sesama rakan dan keluarga dan dapat menggunakan internet untuk melayari internet tanpa putus. Mereka tidak akan lagi terlepas mesej daripada Whatsapp ataupun mengemaskini status Facebook walau di mana mereka berada. Mereka juga bebas memuat naik dan berkongsi gambar dan video terkini mereka menerusi Instagram di samping bebas untuk menghantar seberapa banyak mesej di Twitter.

Yang paling penting dengan kempen ini mereka berpeluang untuk memenangi 60 Vespa dalam masa 60 hari. Inilah peluang yang amat baik bagi mereka untuk mendapatkan sebuah Vespa secara percuma. Bayangkan Vespa ini akan dapat menolong mereka untuk berpelesaran bersama rakan taulan. Mereka juga boleh menggunakan Vespa ini untuk ke sekolah, kolej dan ke tempat kerja sebagai alternative kepada pengangkutan awam. Menarik bukan?

Langganlah pelan internet mudah alih daripada Digi bermula daripada RM7 seminggu dan ke atas. Anda akan berpeluang untuk memenangi 60 Vespa dalam masa 60 hari. Dial *116# ataupun layari laman web Digi untuk maklumat lanjut.

Nota:

Ini adalah sponsored post daripada DiGi Telecommunications Sdn Bhd

14 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge