cinta monyet

penyelasaian masalah cinta

cinta remaja kebanyakkannya adalah cinta monyet. Jarang sekali berakhir ke jinjang pelamin. ada antara mereka yang ber cinta seperti menyertai kontes supaya tidak kalah di kalangan rakan-rakan. Kebanyakan yang suka pergi ke klinik cinta untuk review hati dan perasaan adalah remaja.

Namun ada juga cinta zaman remaja yang berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Itu semua adalah jodoh yang telah ditetapkan.

review sakit cinta

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,233FollowersFollow
126FollowersFollow
1,804FollowersFollow
1,159SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...