More

  Kuliah Ustaz Azhar Idrus Ditukar Ke Tempat Baru

  Ini ada satu pengumuman yang penting. Sila ambil perhatian!

  Kuliah Ustaz Azhar Idrus yang dijadualkan akan diadakan di Masjid Nurul Hidayah, LTAM Pulau Samak, Batu Berendam, Melaka pada hari ini (Jumaat 19 Oktober 2012) telah dipindahkan ke tempat yang baru seperti berikut:

  Tarikh: 19 Oktober 2012 (Jumaat)
  Masa: Selepas Solat Maghrib
  Tempat: Madrasah Ar-Rahmah, Solok Galing, Ayer Molek, Melaka

  Semalam saya banyak mendapat mesej dari pembaca blog dan rakan-rakan yang lain tentang khabar yang mengatakan tempat kuliah Ustaz Azhar Idrus ini telah berpindah ke tempat yang lain.

  Saya tidak dapat mengesahkan berita itu semalam kerana saya juga menunggu pengesahan dari pihak yang menganjurkan Kuliah Ustaz Azhar Idrus tersebut.

  Pagi ini saya telah mendapat pengesahan melalui page Abang K (JKKK Fan Club) bahawa memang benar tempat Kuliah Ustaz Azhar Idrus telah berpindah seperti yaang dinyatakan di atas.

  Perubahan tempat Kuliah Ustaz Azhar Idrus ini dengar ceritanya disebabkan kekangan oleh pihak tertentu. Ia lebih kurang dengan apa yang telah terjadi di Kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP).

  Semoga siri Kuliah Ustaz Azhar Idrus ini akan dapat diteruskan seperti biasa di masa-masa akan datang walaupun mendapat tentangan dari pihak-pihak tertentu.

  Kepada orang ramai, silalah hadir ke majlis ilmu ini yang juga dikenali sebagai salah satu taman daripada taman-taman syurga.

  Harap semua dapat kongsikan berita ini samada dengan share posting ini, ataupun dengan apa cara sekalipun. Ini disebabkan masa yang sudah suntuk sebelum kuliah Ustaz Azhar Idrus ini berlangsung selepas maghrib malam ini.

  Wallahua’lam.

  Latest articles

  Related articles

  3 Comments

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  CommentLuv badge