iqbal di istana budaya

dewan teater istana budaya

pertama kali iqbal menonton teater di istana budaya kuala lumpur. kali ini dia berpeluang menonton Lawak ke der3, satu persembahan lawak ataupun stand up comedy daripada nabil, douglas lim, jambu dan harith iskander. persembahan yang sangat hebat.

harga tiket daripada rm46 hingga rm196 sungguh berbaloi dengan nilai kepuasan daripada persembahan lawak ke der 3 ini. Jom tontoni sebelum ia berakhir pada 8 disember 2013 ini

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,430FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,162SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...