Live Blogging: Majlis Menandatangani Perjanjian Persefahaman Antara CellAds Dan Blooggers

  29
  2136

  image

  Alhamdulillah hari yang kita nantikan sudah tiba. Hari ini adalah hari untuk majlis menandatangi perjanjian persefahaman antara CellAds dan Bloogers.

  Kepada yang masih belum tahu tentang kerjasama ini, Blooggers telah dilantik oleh CellAds sebuah syarikat yang turut diterajui oleh Dato Pahamin A Rajab untuk membuat promosi dan hebahan kepada umum.

  Tugas kami adalah untuk memastikan aplikasi CellAds ini diinstall dan diguna pakai oleh 10,000 pengguna dalam masa terdekat.

  Apabila sasaran ini dicapai kami, pihak CellAds dan Blooggers akan terus mengorak langkah untuk projek-projek yang seterusnya dengan pihak CellAds sebagai pencari peluang dan pihak Blooggers sebagai pihak yang akan membuat promosi dan hebahan kepada pihak luar.

  Sudah tentu Blooggers akan mendapat habuan berbentuk pendapatan daripada usahama ini. Dana ini insyaAllah akan digunakan untuk projek Blooggers kepada blogger-blogger semua.

  Oh ya, untuk yang belum mengikuti perkembangan usahasama ini, CellAds adalah satu aplikasi smartphone yang boleh memberi pendapatan kepada pengguna yang install aplikasi ini. Setiap kali selepas pengguna menerima panggilan telefon ataupun menerima sms, satu pop up iklan akan keluar di dalam smartphone pengguna. Setiap kali pop up iklan keluar pengguna akan mendapat mata ganjaran yang melayakkan pengguna menukarkannya kepada barangan berbentuk top up prepaid, voucher dan sebagainya. Barangan ini akan bertambah dari masa ke semasa.

  Kepada yang belum install aplikasi CellAds ini, silalah berbuat demikian secepat mungkin. Jadikan smartphone anda sebagai salah satu mesin untuk jana pendapatan anda.

  Posted from WordPress for Android

  29 COMMENTS

  1. […] pengetahuan anda, BLOOGGERS telah menandatangani perjanjian persefahaman dengan pihak CellAds. Dengan usahasama ini InsyaAllah akan beri lebih manfaat kepada komuniti BLOOGGERS dalam projek […]

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  CommentLuv badge