tasik kenyir

jeti pulau kapas

menjadi salah satu Lokasi Pelancongan pilihan aku sempena Tahun Melawat Malaysia 2014, tasik semestinya sebuah tasik yang amat cantik. Untuk ke sini tidaklah mahal jika kena pada gayanya. Apa pun perancangan adalah penting. Cara bagaimana merancang percutian bajet mestilah dikuasai.

Jika diikut tips percutian dalam malaysia di blog sohoque.com anda pasti akan lebih jelas melihat apakah tips yang perlu anda amalkan.

jeti pulau kapas
logo tahun melawat malaysia 2014

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,224FollowersFollow
126FollowersFollow
1,804FollowersFollow
1,159SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...