rumah cantik

gambar cicak rumah

rumah yang cantik maamana sekalipun jika diganggu oleh cicak yang banyak pasti sukar untuk kita membersihkan rumah. Najis cicak ini adalah nais. begitu juga air kencingnya. Ini boleh memberi kesan kepada ibadat kita. Dikhuatiri kita terpijak najisnya tanpa disedari dan ia dibawa ke dalam solat tanpa kita sedari. pasti solat tidak sah dengan adanya najis. inilah antara sebab kenapa hukum membunuh cicak adalah sunat kepada kita

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,150FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,155SubscribersSubscribe

Latest article

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...

Servis Unta Putih Untuk Ke Hatyai…

Hari ni pukul 9.30 pagi dah sampai depan Nissan Service Centre Glenmarie ni. Dah sampai masa untuk servis Unta Putih aku. Ngam-ngam waktu sebelum...