More

  Menang Samsung Galaxy Note 2 Dengan Hanya Like Artikel Dan Page

  samsung galaxy note II

  Siapa nak Samsung Galaxy Note 2 secara PERCUMA? Semua orang nak ye tak? Kalau nak anda boleh masuk peraduan ni. Tak perlu jawab soalan. Anda boleh menang Samsung Galaxy Note 2 dengan hanya Like artikel dan page sahaja.

  Peraduan ini dianjurkan oleh laman sesawang Live Live Drive (LLD). Laman ini memberi kita maklumat dan perkembangan terkini tentang kereta-kereta baru termasuk berita terkini, spesifikasi kereta, harga juala, tips dan lain-lain lagi.

  Caranya macam ni. Klik link INI. Pada bahagian bawah artikel tersebut ada icon Tweet, Google plus dan FB Like. Klik Like pada FB Like icon.

   

  Seterusnya Like FB page Live Life Drive. Di bahagian bawah artikel tersebut selepas icon FB Like tadi ada ico LIKE page. Klik LIKE Page icon. Ataupun anda boleh klik LIKE di SINI.

  Itu sahaja! War-warkan kepada kawan untuk menang Samsung Galaxy Note 2 dengan hanya Like artikel dan page tersebut. Mana lah tau kot-kot ada rezeki. Kalau tidak pun tak apa. Kita boleh dapat updates tentang kereta melalui page tersebut.

  Selamat mencuba!

  http://www.livelifedrive.com/malaysia/news/view/1905/lld-first-anniversary-giveaway-like-us-stand-a-chance-to-win-a-samsung-note-2

  Latest articles

  Related articles

  24 Comments

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  CommentLuv badge