inflasi

pembentangan belanjawan 2014

Kadar inflasi boleh berubah dari tahun ke tahun kesan daripada banyak faktor seperti dasar ekonomi sesbuah negara dan lain-lin. Untuk merangka pelan kewangan dan bajet seseorang, kadar inflasi negara harus diambil kira. Barulah ia akan menjadi pelan perancangan yang bagus dan terbaik. Berapakah kadar inflasi tahun 2014? Kita tunggu dan lihat

bermula awal ni memang menguntungkan
perancangan pendidikan anak

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,430FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,162SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...