simpanan dan pelaburan

pembentangan belanjawan 2014

sikit sikit lama-lama jadi bukit adalah pepatah melayu tentang simpanan dan pelaburan ini. Sesuatu bajet yang terbaik harus mengambil kira berapa simpanan dan pelaburan yang perlu dibuat untuk mencapai sasaran perancangan kewangan kita di masa hadapan. baru lah bajet tersebut menjadi yang terbaik untuk .

Simpanan dan pelaburan amat penting untuk kita menikamati hasilnya di masa akan datang. strategy yang terbaik ialah dengan menjadikannya tabiat bulanan. Bajet bulanan dan tahunan harus dibentangkan untuk mengetahui tempat dimana simpanan dan pelaburan yang perlu diterokai.

Pelan persaraan
perancangan pusaka

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,233FollowersFollow
126FollowersFollow
1,804FollowersFollow
1,159SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...