wasiat

pembentangan belanjawan 2014

perkara paling akhiir dalam proses perancangan kewangan adalah perancangan pusaka ataupun wasiat. Ia penting untuk kita pergi dengan aman selepas membahagikan semua harta kita walaupun tidak banyak pada sesetengah orang kepada waris dan sesiapa yang ingin diberi oleh kita.

Ini akan menjadikan perancangan kewangan kita yang terbaik sepanjang tahun bukan sahaja di tahun 2014.

Perancangan kewangan kita ataupun bajet kita akan menjadi sempurna dengan adanya instrument perancangan pusaka ini

bajet yang terbaik dengan menabung dan melabur
bermula awal ni memang menguntungkan

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,388FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,161SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...