minyak-herba-asmak-bayi-1

bukan senang untuk mengubati penyakit asma. penyakit yang diwarisi daripada ibubapa yang ada asma ini biasanya akan sembuh atau berkurangan sendiri apabila umur anak makin dewasa.

mengikut kajian sebanyak 50% kes asma akan baik setelah anak-anak mencapai umur dewasa.

Penjagaan asma semasa bayi agak rumit. bayi akan selalu semput dan sukar bernafas apabila asma menyerang. Ibubapa harus kena tabah untuk hadapi suasana ini.

Kini ibubapa sudah mampu menarik nafas lega apabila penawar asma pada bayi sudah dijumpai dan diformulasikan di dalam bentuk minyak asmak.

Hasil daripada kajian menyeluruh syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB), lahirlah Minyak herba asmak (MHA) yang sangat pantas keberkesanannya apabila disapu ditempat yang berkenaan.

MHA ni memang pantas bertindak melegakan kesakitan. aku pernah cuba menyapu MHA di luka melecet pada tangan aku kesan menggaru aku. Sebaik sahaja mha disapukan, luka yang tadinya pedih sudah berkurangan. gatalnya pun hilang.

sungguh bijak MHAMSB memformulasikan produk serbaguna ini. ia bukan sahaja berupaya ubati asma malah pelbagai penyait lain boleh dilegakan dengan mha ni.

mha adalah minyak yang wajib ada di setiap rumah. ia boleh digunakan sewaktu terdsak kelak. mha juga sangat sesuai untuk dibawa mengembara.

info lanjut minyak herba asmak

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,224FollowersFollow
126FollowersFollow
1,804FollowersFollow
1,159SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...