minyak-herba-asmak-bayi-1

bukan senang untuk mengubati penyakit asma. penyakit yang diwarisi daripada ibubapa yang ada asma ini biasanya akan sembuh atau berkurangan sendiri apabila umur anak makin dewasa.

mengikut kajian sebanyak 50% kes asma akan baik setelah anak-anak mencapai umur dewasa.

Penjagaan asma semasa bayi agak rumit. bayi akan selalu semput dan sukar bernafas apabila asma menyerang. Ibubapa harus kena tabah untuk hadapi suasana ini.

Kini ibubapa sudah mampu menarik nafas lega apabila penawar asma pada bayi sudah dijumpai dan diformulasikan di dalam bentuk minyak asmak.

Hasil daripada kajian menyeluruh syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB), lahirlah Minyak herba asmak (MHA) yang sangat pantas keberkesanannya apabila disapu ditempat yang berkenaan.

MHA ni memang pantas bertindak melegakan kesakitan. aku pernah cuba menyapu MHA di luka melecet pada tangan aku kesan menggaru aku. Sebaik sahaja mha disapukan, luka yang tadinya pedih sudah berkurangan. gatalnya pun hilang.

sungguh bijak MHAMSB memformulasikan produk serbaguna ini. ia bukan sahaja berupaya ubati asma malah pelbagai penyait lain boleh dilegakan dengan mha ni.

mha adalah minyak yang wajib ada di setiap rumah. ia boleh digunakan sewaktu terdsak kelak. mha juga sangat sesuai untuk dibawa mengembara.

info lanjut minyak herba asmak

Stay connected

2,710FansLike
522FollowersFollow
15,494FollowersFollow
127FollowersFollow
1,797FollowersFollow
1,161SubscribersSubscribe

Latest article

Kelebihan Orang Yang Menuntut Ilmu

"Barangsiapa melalui satu jalan untuk mencari ilmu, Allah akan permudahkan baginya jalan menuju syurga. Para Malaikat akan membentangkan sayapnya kerana redha kepada...

Oooo Baru Aku Paham Sebab Apa Aku Ada Batu Karang…

Medical Check Up.. Buatlah secara regular Alkisahnya, aku pergi buat Medical Check Up. Yang pertengahan punya.. Bukan yang betul-betul...

Anda Usahawan? Anda Rugi Jika Terlepas Event Ini…!

Untuk menceburi bidang perniagaan, perkara yang paling utama adalah ilmu. Ilmu perniagaan amat perlu untuk kita terus kekal dalam perniagaan yang kita...