Home Pengalaman Berlakon Video Brosur SME pengambaran Video Brosur SME

pengambaran Video Brosur SME

Logo VB

video brosur ini sebenarnya adalah satu video pengiklanan pendek sahaja. ada 3 pilihan masa yang disertai dengan kos tertentu untuk setiap pilihan. ada video untuk 30 saat, i minit dan 3 minit. walaubagaimanapun klien bebas memilih untuk memanjnagkan lg video pengiklanan mereka. namun akan ada kos tambahan yang akan di caj. Video Brosur SME sudah semakin popular sekarang

pakej Video Brosur
perbincangan awal Video Brosur

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,223FollowersFollow
126FollowersFollow
1,804FollowersFollow
1,159SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...