More

  Perfume Legend Mont Blanc Hanya RM30?!

  kombinasi pefume dan penyaman udara
  kombinasi pefume dan penyaman udara

  Masalah badan berbau tidak patut lagi berlaku di zaman sekarang. Ini kerana banyak produk-produk penjagaan diri untuk mnegelakkan badan berbau ini boleh didapati di pasaran.

  Perfume adalah salah satu penyelesai masalah ini. Dulu perfume yang tahan lama dan berjenama mahal harganya. Tapi kini tidak lagi.

  Banyak perfume yang dihasilkan kini mempunyai bau yang sama dengan perfume berjenama mahal yang sudah terkenal di pasaran. Malah baunya juga tahan agak lama jika di semburkan di badan.

  Salah satunya ialah perfume yang diedarkan oleh the Perfueme Story sebuah syarikat pengedar perfume yang dilhamkan daripada jenama terkenal.

  Baru-baru ini aku sempat mencuba perfume Legend yang diilhamkan daripada jenama Mont Blanc. Memang wangi dan menyegarkan baunya. Untuk isteri, aku memilih Britney’s Midnight Fantasy untuk dirasai pengalamannya.

  The Perfume Story ada menyediakan 4 koleksi wangian yang diilhamkan daripada jenama antarabangsa iaitu “body perfume for men & women”. 2 jenis untuk lelaki dan 2 jenis untuk wanita. Manakala koleksi penyegar udara (air freshener) pula ada 22 jenis.

  Legend yang diilhamkan daripada Mont Blanc
  Legend yang diilhamkan daripada Mont Blanc
  harganya yang murah menjadikannya pilihan ramai pengguna
  harganya yang murah menjadikannya pilihan ramai pengguna

  Body perfume for men yang dimaksudkan adalah Legend Mont Blanc dan 1 Million Paco Rabanne. Manakala untuk wanita ada Victoria Secret Bombshell dan Britney’s Midnight FAntasy. Keempat-empat perfume ini datang dalam 2 saiz iaitu 10ml dan 30 ml.

  Britney's Midnight Fantasy
  Britney’s Midnight Fantasy
  wangian terbaru yang menjadi pilihan ramai wanita
  wangian terbaru yang menjadi pilihan ramai wanita

  Harga untuk botol bersaiz 10ml adalah Rm15 manakala untuk 30ml adalah RM30 sahaja.

  Air freshener bersaiz 8ml pula hnaya berharga rm10. Ada 22 jenis wangian termasuklah Vanilla, Lavender, Apple Blossom, emon Lime, Sparkling Lemon, Burberies, Pandan, Tea Rose, Power Floral, Love Spell, Sakura, Grape, Tokyo Orange, Strawberry, CK Air, Country Graden, Island Midnight, Tutti Frutti, Escalade, Herbal Essense dan Honey Dew.

  Aku sempat mencuba juga 2 wangian air freshener iaitu Love Spell dan Sakura. Air Freshener yang sesuai di letakkan di ruangan dalam rumah dan dalam kereta ini boleh tahan sehingga sebulan lamanya.

  Love Spell memang menyegarkan
  Love Spell memang menyegarkan

  Botol air freshener ini dipadankan dengan tali yang cantik dan stylo untuk membolehkan ia digantung di dalam kereta dan sebagainya.

  tali yang disediakan menambah opsyen untuk meletakkan air freshener
  tali yang disediakan menambah opsyen untuk meletakkan air freshener

  Apa yang menarik untuk semua air fresener ini adalah ianya halal. Kualitinya memang terbaik. Baunya tidak terlalu keras dan tidak terlalu lembut. Memang terbukti tidak memeningkan kepala pengguna dengan baunya.

  Oh ya. Kalau anda ingin mendapatkan produk ini dalam masa terdekat anda akan dapat menikmati pemnjimatan yang tidak kurang hebatya.

  Bermula 1 oktober 2014 sehingga 15 oktober 2014, the Perfume Story akan mengadakan promosi hebat. Sebarang Pembelian di dalam masa promosi tersebut akan melayakkan mendapat penjimatan sebanyak RM20.

  Setiap pembelian 1 botol body perfume for men 30ml dan 1 botol perfume for women 30ml, anda akan mendapat tambahan 2 botol air freshener.

  Jika sepatutya anda perlu membayar RM80 (RM30 perfume for men + RM30 perfume for women + RM20 untuk 2 air frsehener), semasa promosi anda hanya perlu membayar RM60 sahaja.

  Pengalaman aku menggunakan perfume ini memang sangat memuaskan hati. Selain daripada baunya yang sama dengan jenama terkenal dan tahan lama, membawa perfume Legend Mont Blanc di dalam beg kecil bersama-sama adalah satu idea yang sangat praktikal.

  Dimana anda boleh dapatkan perfume ini?

  kepada yag berminat anda bolehlah menghubungi pengedar melalui:

  • fan page FB: the perfume story (www://facebook.com/thestoryofperfume).
  • facebook/instgaram/twitter: the perfume story
  • ataupun terus menghubungi:
   Pejabat urusan: 011-32544510
   Bella: 017-2049259
   Thaaqib: 018-3163846

  Latest articles

  Related articles

  9 Comments

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  CommentLuv badge