Home Pertunjukan Puppets Di Genting Highland john dan josef bersama puppet ciptaan mereka

john dan josef bersama puppet ciptaan mereka

cara bermain puppets bertali

John dan josef bersama puluhan puppets ciptaan mereka untuk pertunjukan Puppets di genting highland. Persembahan yang diberi nama Stars on Strings Show ini di adakan di pentas Genting International Show Room (GISC) Genting Highland. Pertunjukan ini telah bermula pada 16 ovember yang lalu dan bakal berakhir pada 9 Disember 2013.

Petunjukan ini sangat menarik kerana ia menggabungkan seni pertunjukan puppets dengan gabungan elemen teknologi. Segala pergerakan puppets dalam pertunjukan ini nampak lebih hidup tidak seperti 10 tahun yang lalu di mana pertunjukan seperti ini amat bosan untuk ditontoni.

Tahniah buat John dan Josef kerana berjaya mempopularkan kembali seni pertunjukan Puppets. Walaupun permintaan terhadapa hasil seni mereka ini mendapat sambutan hangat, tapi mereka sudah membayangkan akan bersara beberpa tahun lagi. Faktor tenaga yang sudah semakin kurang adalah faktor terbesar mereka.

puppet boleh tiup belon

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,115FollowersFollow
126FollowersFollow
1,806FollowersFollow
1,153SubscribersSubscribe

Latest article

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...

Servis Unta Putih Untuk Ke Hatyai…

Hari ni pukul 9.30 pagi dah sampai depan Nissan Service Centre Glenmarie ni. Dah sampai masa untuk servis Unta Putih aku. Ngam-ngam waktu sebelum...