puppets menyanyi

cara bermain puppets bertali

Apa yang menarik di pertunjukan puppets di genting highland ataupun lebih dikenali dengan nama Stars on Strings Show ialah selain daripada menyanyi dan berlakon, puppets juga membuat aksi yang sungguh mencuit hati. Penonton dijamin akan terhibur dengan aksi-aksi mereka.

pertunjukan ini sudah bermula pada 16 November 2013 dan akan berakhir pada 9 Disember 2013. Kepada yang nak bawa anak-anak dan keluarga menyaksikan pertunjukan ini, sila berbuat demikian dengan segera

puppet boleh tiup belon

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,544FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,165SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...