burung mencari rezeki

berpagi pagi dalam mencari rezeki dijamin rezeki oleh Allah

Allah menjadikan tabiat burung yang berpagi-pagi kelaur mencari rezeki dan pulang lewat senja untuk kita berfikir tentangnya. jika kita orang yang berfikir tentang kejadian Allah, kita akan merasakan bahawa inilah pengajaran yang Allah tunjukkan di dalam tabiat seekor burung.

burung tetap keluar mencari rezeki dan yakin akan ada rezeki untuknya.

sesungguhnya rezeki adalah daripada Allah jua. bukan daripada usaha kita. sifat pemurahn Allahlah yang membuatkan kita mendapat apa yang kita usahakan

rezeki, ajal dan jodoh sesuanya ditangan Allah

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,221FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,158SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...