yeos-funderful-video-contest-hadiah

Kontes Video Funderful Yeo's 2013

Kontes Video Funderful Yeo’s 2013 ataupun yeo’s funderful contest 2013 menawarkan hadiah yang agak lumayan. kontes ini memerlukan peserta menghantar video rakaman yang merakamkan detik-detik keseronokan. Video yang dihasilkan mestilah membuat orang yang menonton turut serta merasa keseronokan gelak ketawa di dalam video kontes tersebut

Kontes Video Funderful Yeo's 2013

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,544FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,165SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...