More

    Smiley Untuk Facebook Chatting.

    Aku selama ni duk perhati jer smiley-smiley yang orang buat kat Facebook ni. Smiley-smiley ni biasanya orang guna untuk buat chatting kat facebook. Walaupun aku ni bukan jenis yang suka chatting tapi sebab aku dah jumpa kod untuk buat smiley tu, so aku share la jugak kat sini. Aku ni kan suka sharing. 😉

    Ok, kat bawah ni ada kod-kod untuk buat smiley. Caranya ialah korang taip exactly kod yang sebelah kanan sekali tu. Ataupun kalau nak senang, just copy and paste jer kod-kod tu. Selamat mencuba…!!!

    Moga berguna untuk siapa-siapa yang selalu guna chatting kat facebook. Kalau anda nak share pun dipersilakan share link ini. 😎

    SmileyNameShortcut
    smile🙂 🙂 :] =)
    frown🙁 🙁 :[ =(
    gasp:-O :O 😮 😮
    grin😀 😀 =D
    tongue😛 😛 :-p :p =P
    wink😉 😉
    curly lips:3
    kiss:-* :*
    grumpy>:( >:-(
    glasses😎 8) B-) B)
    sunglasses8-| 8| B-| B|
    upset>:O >:-O >:o >:-o
    confusedo.O O.o
    shark(^^^)
    pacman:v
    squint-_-
    angelO:) O:-)
    devil3:) 3:-)
    unsure:/ :-/ : :-
    cry:'(
    Chris Putnam:putnam:
    robot:|]
    heart<3
    kiki^_^
    42:42:
    penguin<(“)

    Latest articles

    Related articles

    Leave a reply

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    CommentLuv badge