Home Testing Monopod Baru Testing Monopod Baru

Testing Monopod Baru

snowworld genting highland

monopod sudah menjadi satu trend kepada muda mudi sekarang. ramai yang mula menggunakannya. ada beberapa kelebihan menggunakan monopod ini. di antaranta:

1. tidak perlu menyusahkan orang lain untuk mengambil gambar kita sendiri

2. angle yang diambil lebih jauh

3. sudut gambar boleh dipilih mengikut citarasa kita

harga monopod tidaklah mahal. ianya diantara rm20 untuk saix kecil dan rm35 untuk saiz yang lebih besar.

untuk menangkap gambar ada dua cara yang biasa digunakan. ada yang menggunakan self timer yang ada pada fugsi dalam smartphone, ada yang membeli device tambahan iaitu remote shutter yang dihubungkan menggunakan bluetooth.

membeli monopod sangat berbaloi dengan harganya yang rendah dan kegunaannya yang meluas,

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,148FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,154SubscribersSubscribe

Latest article

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...

Servis Unta Putih Untuk Ke Hatyai…

Hari ni pukul 9.30 pagi dah sampai depan Nissan Service Centre Glenmarie ni. Dah sampai masa untuk servis Unta Putih aku. Ngam-ngam waktu sebelum...