Home Tips Menangani Cirit Birit pil-cit-kit-teck-aun

pil-cit-kit-teck-aun

ubat cirit birit

pil cit kit teck aun ini adalah ubat tradisional masyarakat cina. Ia terkenal sebagai ubat untuk mengurangkan cirit birit. Ubat ini boleh didapati secara meluas di kedai-kedai runcit.

Harga ubat ini ialah RM1.00 sahaja. Ia sangat berbaloi untuk digunakan memandangkan harganya yang rendah dan kemujarabannya yang berkesan.

Simpanlah ubat ini di rumah untuk digunakan di kala kecemasan.

tips menangani cirit birit dengan memakan puck muda jambu batu

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,171FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,155SubscribersSubscribe

Latest article

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...

Servis Unta Putih Untuk Ke Hatyai…

Hari ni pukul 9.30 pagi dah sampai depan Nissan Service Centre Glenmarie ni. Dah sampai masa untuk servis Unta Putih aku. Ngam-ngam waktu sebelum...