Home Tips Menangani Cirit Birit pucuk-muda-jambu-batu

pucuk-muda-jambu-batu

ubat cirit birit

tips menangani cirit birit secara tradisional, salah satu daripadanya ialah mengunyah pucuk muda jambu batu yang masih segar. seeloknya yang baru dipetik daripada pokoknya.

daun ini banyak terdapat di kampung-kampung. Di bandar ni susah sikit la nak cari. Mungkin boleh didapati di pasar-pasar. Tetapi yang terdapat di pasar-pasar tu kesegarannya sudah sedikit kurang

ubat cirit birit
ubat sakit perut

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,224FollowersFollow
126FollowersFollow
1,804FollowersFollow
1,159SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...