sakit-perut

ubat cirit birit

Antara perkara yang menyakitkan sewaktu terkena cirit birit adalah sakit perut. Rasa yang menyucuk-nyucuk yang datang sekali sekala ni amat menyakitkan dan memberi rasa tidak selesa.

untuk menangani masalah ini silalah cari tips menangani cirit dan amalkan tips yang diberi

tips menangani cirit birit dengan memakan puck muda jambu batu
kongsi tips menangani cirit birit

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,431FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,162SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...