Home Tips Menangani Cirit Birit Screenshot-shakiddo

Screenshot-shakiddo

ubat cirit birit

Antara tips menangani cirit birit adalah ambil segenggam beras, masukkan ke dalam kuali dan goreng sampai hangus. Goreng tanpa menggunakan minyak.Lepas beras tu hangus masukkan ke dalam gelas dan campurkan dengan air. Biarkan air yang bercampur beras hangus tersebut seketika. Kemudian minum air bercampur beras hangus tersebut.

ubat sakit perut

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,233FollowersFollow
126FollowersFollow
1,804FollowersFollow
1,160SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...