Home Video Kiswah Kaabah Sedang Ditukar jahitan pada kiswah kaabah

jahitan pada kiswah kaabah

kelambu atau kiswah kaabah sedang ditukar

kiswah ataupun kelambu kaabah dijahit secara manual. sekarang ia dilakukan dengan bantuan komputer. kiswah ini akan ditukar pada setiap tahun di musim haji iaitu phada 9 zulhijjah iaiatu sehari sebelum hari wukuf di arafah

kelambu atau kiswah kaabah sedang ditukar

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,223FollowersFollow
126FollowersFollow
1,804FollowersFollow
1,159SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...