set kurus

kapsul vitamin shaklee

memang tidak dapat disangkal lagi, vitamin shaklee bagus untuk kesihatan kita. Ada bermacam-macam vitamin yang dikeluarkan oleh shaklee. ia boleh digunakan untuk tujuan kesihatan tubuh badan yang tertentu.

ada 3 peringkat yang harus dilalui untuk dilalui dengan set kurus shaklee untuk kurus ataupun lebih tepat lagi mencapai bentuk badan ideal.

Peringkat yang dimaksudkan bakar, buang dan bina.

untuk peringkat yang pertama ialah kita perlu membakar lemak yang telah terkumpul di dalam badan selama bertahun-tahun.

caranya, terlebih dahulu pada 3 hari pertama memulakan program diet ini, kita perlu memakan vitamin herblax 3 biji pada setiap malam. Ini boleh membuatkan usus kita dibersihkan. natijahnya akan menjadikan vitamin senang diserap oleh tubuh badan kelak.

selepas 3 hari tersebut, mulakan pengambilan vitamin lecithin sebanyak 3 biji dan 1 biji vitamin omega guard. Ianya hendaklah dilakukan selepas breakfast.

Oh ya, ianya ok untuk kita mengambil breakfast yang agak berat. Ini kerana badan memang memerlukan tenaga untuk berkerja seharian nanti. Yang tak bolehnya menagmbil makanan berat di waktu malam (makan malam) kerana memang badan tidak menggunakan banyak teaga di waktu makan kerana kita lebih banyak menghabiskan masa dengan aktiviti tidur.

Semasa tea break. Bancuh satu scoop Cinch dengan air bersuhu biasa untuk tidak memusnahkan protein yang terdapat dalam Cinch jika kita menggunakan air panas. perlunya tea break ini adalah untuk kita tidak merasa lapar yang berlebihan sewaktu makan tengahari nanti.

Lunch pula kita kurangkan pengambilan kalori. makanlah hanya segenggam nasi. Lebihkan sayur, sup dan buah. Lepas itu ambil 3 biji vitamin lecithin dan sebiji vitamin Omega Guard.

Minum petang. Bancuh lagi 1 scoop Cinch dengan air minuman ataupun jus untuk mevariasikan minuman. Tujuannya sama seperti tadi iaitu supaya kita tidak berasa lapar semasa makan malam nanti. Cuma kali ini tambah lagi sebiji vitamin Omega Guard.

Makan malam. Mesti makan! sebabnya nanti kita lapar kerana memang ini sudah menjadi tabiat kita turun temurun. Jika kita skip ia akan menyebabkan nafsu makan kita bergelora dan akan merendahkan kadar metabolisme. Cuma kena kawal supaya makan malam tersebut tidak berat. Jika tak mahu makan nasi pun pastikan kita makan makanan lain yang berserat seperti biskut. Selepas itu ambik vitamin Alfalfa sebanyak 3 biji.

Yang paling penting dengan pengambilan vitamin ini ialah disiplin. Jangan cepat rasa kecewa jika alat penimbang kita tidak menunjukkan keputusan drastik yang kita harapkan.

Diet sihat dengan vitamin shaklee ini tidak memecahkan otot malah ia memecahkan lemak. sebab itulah keputusan timbangan agak lambat. memperolehi pengurangan berat antara 200gram – 500gram sudah cukup baik untuk kita.

Amalan meminum air yang banyak juga amat perlu. nisbahnya adalah 1 liter untuk berat badan 25kg. ini bermakna jika anda mempunyai berat 100kg bermakna anda perlu menghabiskan air masak sebanyak 4 liter sehari.

Ini amat penting kerana badan amat memerlukan air. dan dengan meminum banyak air, toksin akan dibawa keluar dari badan melalui perpeluhan dan air kencing.

Selamat berdiet dengan shaklee dan vitamin yang disyorkan.

produk shaklee
set penyusuan lengkap shaklee

Stay connected

9,179FansLike
522FollowersFollow
14,840FollowersFollow
132FollowersFollow
1,801FollowersFollow
1,300SubscribersSubscribe