Home Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan set penyusuan lengkap shaklee

set penyusuan lengkap shaklee

kapsul vitamin shaklee

set penyusuan ibu shaklee ini terdiri daripada beberapa vitamin shaklee. antaranya:

1. vitalea
vitamin yang pertama ini membantu memperbanyakkan darah merah seterusnya menjadikan badan lebih cergas. zat-zat seperti B complex, zat besi dan kuprum adalah zat-zat yang membantu menambahkan darah merah dan menjadikan badan lebh cergas

2. B Complex
Vitamin yang kedua ini terkenal kerana kemampuannya menolong penggunanya mengawal perasaan. Ia juga membantu menambahkan darah merah. tekanan perasaan yang terkawal membantu badan menghasilkan susu untuk kegunaan bayi

3. Vitamin C
Vitamin yang ketiga ini membantu badan menguatkan daya pertahahannya terhadap penyakit. Ia juga apabila digabungkan dengan beberapa vitamin yang lain akan membentuk satu set penyusuan lengkap shaklee.

4. protein ESP
vitamin ke 4 ini adalah bahan utama yang menambahkan susu ibu dan menjadikannya sebagai pelengkap untuk set penyusuan lengkap shaklee.

ubat kurus
vitamin shaklee

Stay connected

2,723FansLike
522FollowersFollow
12,652FollowersFollow
124FollowersFollow
1,808FollowersFollow
1,131SubscribersSubscribe

Latest article

Kelas Belajar Buat Blog dan Asas SEO di Kuala Terengganu, Siapa Berminat?

Semalam ada lagi pertanyaan tentang kelas belajar buat blog di Kuala Terengganu. Dulu ada jugak yang tanya melalui emel. Tapi sebab aku tak balik...

5 Sebab Kenapa Youtube Penting Kepada Seorang Blogger

Alkisahnya... Pagi ni Youtube problem. Down..! Hahaha.. Ni pertama kali aku tau Youtube problem macam ni. Dia keluar mesej 500 Internal Server Error. Mungkin...

Alhamdulillah.. Hanya Sehari Ia Singgah…!

Alhamdulillah.. Syukur.. Aku terkena selesema sehari jer. Ya hari Khamis minggu lepas memang tahap teruk jugak selesema aku. Mungkin berkat doa sahabat-sahabat sehari jer...