vivix Shaklee

kapsul vitamin shaklee

antara vitamin shaklee yang paling bagus untuk kesihatan ialah vitamin vivix. vitamin ini amat banyak kelebihannya. antaranya ialah:

1. anti penuaan
dengan ertikata lain ialah vitamin ini adalah vitamin yang boleh membuatkan kita awet muda.

2. pencegah kanser.
mencegah lebih baik daripada merawat, vitamin ini terkenal dengan anti oksidanya yang sangat kuat. oleh sebab itu ia menolong badan kita sebagai pencegahan daripada kanser.

3. membantu dalam penyuburan badan
kepada yang susah mendapat anak hasil daripada perkahwinan yang sudah lama, pasangan suami isteri tersebut bolehlah mencuba vitamin ini. vitamin keluaran shaklee yang amat bagus untuk kesihatan ini dipercayai boleh membantu menyuburkan badan seterusnya membantu mendapatkan anak.

4. mengawal kolestrol dalam darah
vitamin ini juga dapat mengawal kandungan kolestrol di dalam darah kita. mengamalkan memakan vitamin yang dikeluarkan oleh shaklee yang bagus untuk kesihatan ini boleh mencegah penyakit jantung yang kebiasaanya disebabkan oleh kolestrol di dalam darah yang tinggi.

5. memulihkan DNA yang rosak
pencemaran alam bukan sahaja merosakkan alam. malah ia juga merosakkan sistem badan kita yang sememangnya juga sebahagian daripada alam.

pencemaran boleh merosakkan DNA badan kita. vitamin ini mampu memulihkan kerosakan dna badan

6. membantu kesuburan lelaki

lelaki yang merokok boleh menyebabkan ketidak suburan untuk memberi benih kepada isteri. ini juga antara faktor yang menyebabkan lambat ataupun gagal mendapat anak. Vitamin ini mampu meningkatkan kesuburan lelaki merokok.

Namun berhenti merokok adalah yang terbaik. kerana merokok punya pelbagai keburukan daripada kebaikan.

Melihat kelebihan yang ada pada vitamin vivix sahaja, sudah membuktikan bahawa vitamin shakklee adalah bagus untuk ksihatan lelaki dan wanita. itu belum lagi kelebihan yang ada daripada vitamin lain

vitamin shaklee

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,149FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,154SubscribersSubscribe

Latest article

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...

Servis Unta Putih Untuk Ke Hatyai…

Hari ni pukul 9.30 pagi dah sampai depan Nissan Service Centre Glenmarie ni. Dah sampai masa untuk servis Unta Putih aku. Ngam-ngam waktu sebelum...