vivix Shaklee

kapsul vitamin shaklee

antara vitamin shaklee yang paling bagus untuk kesihatan ialah vitamin vivix. vitamin ini amat banyak kelebihannya. antaranya ialah:

1. anti penuaan
dengan ertikata lain ialah vitamin ini adalah vitamin yang boleh membuatkan kita awet muda.

2. pencegah kanser.
mencegah lebih baik daripada merawat, vitamin ini terkenal dengan anti oksidanya yang sangat kuat. oleh sebab itu ia menolong badan kita sebagai pencegahan daripada kanser.

3. membantu dalam penyuburan badan
kepada yang susah mendapat anak hasil daripada perkahwinan yang sudah lama, pasangan suami isteri tersebut bolehlah mencuba vitamin ini. vitamin keluaran shaklee yang amat bagus untuk kesihatan ini dipercayai boleh membantu menyuburkan badan seterusnya membantu mendapatkan anak.

4. mengawal kolestrol dalam darah
vitamin ini juga dapat mengawal kandungan kolestrol di dalam darah kita. mengamalkan memakan vitamin yang dikeluarkan oleh shaklee yang bagus untuk kesihatan ini boleh mencegah penyakit jantung yang kebiasaanya disebabkan oleh kolestrol di dalam darah yang tinggi.

5. memulihkan DNA yang rosak
pencemaran alam bukan sahaja merosakkan alam. malah ia juga merosakkan sistem badan kita yang sememangnya juga sebahagian daripada alam.

pencemaran boleh merosakkan DNA badan kita. vitamin ini mampu memulihkan kerosakan dna badan

6. membantu kesuburan lelaki

lelaki yang merokok boleh menyebabkan ketidak suburan untuk memberi benih kepada isteri. ini juga antara faktor yang menyebabkan lambat ataupun gagal mendapat anak. Vitamin ini mampu meningkatkan kesuburan lelaki merokok.

Namun berhenti merokok adalah yang terbaik. kerana merokok punya pelbagai keburukan daripada kebaikan.

Melihat kelebihan yang ada pada vitamin vivix sahaja, sudah membuktikan bahawa vitamin shakklee adalah bagus untuk ksihatan lelaki dan wanita. itu belum lagi kelebihan yang ada daripada vitamin lain

shaklee-products

Stay connected

9,179FansLike
522FollowersFollow
14,840FollowersFollow
133FollowersFollow
1,801FollowersFollow
1,300SubscribersSubscribe