Wordless Wednesday: Bloggers di Starbucks

10
68
starbucks tempat lepak bloggers
Bloggers Mia, Sohoque, Daddydee dan Fazrol di Starbucks

10 COMMENTS

    • Gua pon jarang minum kat sini. Tp sebab event review smartphone ninetology buat kat sini gua terus la order minum. Lagipun diorng bg kad ahli starbucks sorang satu. kat dlam kad ada rm20. so gua cashout yg tu la kiranya. Gua pulak ada 2 kad tu. yg dapat masa event samsung dulu pon tak guna lagi.. hehehe

      gua try usha cendol kat starbucks tp dorang cakap dorang tak tau buat cendol. so sbb tak nak nyuasahkan dorang gua order jer hor chocolate.. huhuhu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here