masuk dapur rekaman

shooting video brosur di studio bleu nagas

lagu tegar, bersyukur masuk dapur rekaman. gambar aku dan rakan-rakan menjalani rakaman ataupun shooting video brosur di studio bleu nagas. video brosur ialah cara pengiklanan bari di dunia pengiklanan. mesuk dapur rekaman ataupun menjalani rakaman dan shooting iklan video brosur ini bukan semudah yang disangka. banyak kali adegan yang terpaksa diulang semula

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,388FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,161SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...