Home WW: Celebration gambar celebration

gambar celebration

gambar perasmian majlis

gambar celebration atau gambar perasmian ini berjaya aku rakam semasa majlis pelancaran rumah nada alam di pajam. pelepasan belon dan kertas rejar ditembak serentak menjadikan gambar ini nampak menarik.

gambar ini jika diambil oleh fotografer profesional mungkin akan jadi lebih menarik. Yang ini aku hanya berbekalkan kamera biasa yang dibeli 4 tahun yang lalu.

Ramai yang menyangkakan aku hanya copy paste gambar ini daripada google image. Tapi ketahuilah bahawa gambar ini aku tangkap sendiri ya. Hehehehe

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,355FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,161SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...