Xgene Royale dan Men’s Formula Biotropics, Kombinasi Luaran dan Dalaman Yang Bisa Hangatkan Rumahtangga

0
734

Dah hampir sebulan Abam Hoq gunakan produk khas untuk orang lelaki ni. Saja nak cuba. Bukan apa pun. Abam masih gagah. Hahaha. Malah makin ‘matang’ di umur 40-an ni.

Cuba ni pun sebab dengar feedback yang bagus daripada kawan-kawan lain yang dah guna produk ni. Jadi nak cuba macamana pengalaman menggunakannya.

Was-was? Haaa memula ada juga rasa was-was sikit-sikit. Ya la mana la tau kot-kot ianya termasuk dalam produk-produk yang bahaya untuk kesihatan. Tapi bila dipastikan yang produk ni ada sijil daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), hilang segala prasangka.

Lagipun produk-produk ni disyorkan oleh Dr Ismail Thambi yang memang dikenali ramai sebagai Pakar Sakit Tuan. Dr Ismail Thambi seorang pakar dan beliau ada integrity. Abam pun dah lama follow beliau. Nanti Abam kongsi apa yang Dr Ismail Thambi cakap.

Ada 2 produk yang Abam cuba. Kedua-duanyanya daripada pengedar yang sama. Dari mana Abam dapat? Nanti Abam bagitau ya. Sila baca sampai habis dulu.. Hehehe.

Produk yang Abam cuba ni adalah Xgene Royale dan Men’s Formula Biotropics

Xgene Royale 

Ini adalah produk untuk urutan pada za kar kita. Pertama kali Abam cuba guna ni, Abam dah jatuh hati pada bau dia. Best bau dia. Bau yang menyegarkan dan ada ‘s*ks appeal’ gitu.

Cara guna Xgene Royale

Pada mulanya Abam agak blur macamana nak gunakan Xgene Royale ni. Tapi berpandukan video daripada Dr Ismail Thambi ni, baru tau cara betul nak guna.

Caranya ialah kita urutkan secara lembut (daripada pangkal ke depan) dengan krim ini supaya urat-urat yang tersekat tu jadi elok untuk membenarkan darah berjalan secara lancar ke kawasan sulit kita. Barulah ianya akan berfungsi dengan baik.

Sebabnya s3njata kita ni, ia 100% bergantung kepada jumlah darah yang berjaya masuk ke situ. Banyak darah dihantar ke situ lagi sihatlah ia.

Kau orang boleh tengok video ni untuk cara urutan:

Ya.. Memang segar rasa bila lepas urut. Lagi satu Abam suka, krim ni dia bukan macam minyak urut yang tertinggal melekit pada kulit tu. Ia adalah krim yang diformulasikan daripada tumbuhan herba (termasuk Tongkat Ali) yang telah diuji sendiri oleh pakar termasuk Dr Ismail Thambi. Dan ia cepat meresap ke dalam kulit menjadikan z@kar segar bermaya.

Secara keseluruhan Xgene Royale ni memang best dan Abam percaya. Sebabnya ia bukan produk yang pelik-pelik dan menjanjikan bulan dan bintang tu. Produk ni diformulasikan oleh Dr Ismail Thambi yang dikagumi kepakarannya dalam bidang sakit tuan. Jadi sudah pasti, ia ada ujian klinikal. Ini yang buatkan Abam lebih percaya.

Namun begitu, pada mulanya masih ada perasaan sangsi. Terus Abam cari nombor pensijilan KKM. Di kotaknya yang yang sangat menarik tu jelas tertera ia diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

Bukan itu sahaja, ia juga mendapat pengesahan HALAL daripada JAKIM. Ya lah, ini pun penting juga walaupun ianya bukan produk makanan. Manalah tau kot-kot krim ni dicampur dengan gelatin babi ke apa ke kan..

Bonusnya lagi, produk ni turut dihantar ke Pusat Racun Negara untuk mendapat kelulusan dari sana juga. Nampak tak dia orang ni sangat teliti untuk memastikan produk mereka selamat dan terbaik di pasaran?

Jadi kalau kau rang nak rasa satu kelainan dalam kehidupan kau orang sebagai seorang suami yang penyayang, Abam rekomen kau orang cuba produk Xgene Royale yang dijamin 100% tiada kesan sampingan ni.

Eh maaf, adalah kesan sampingan dia. Kesannya zak@r kau orang akan bertambah sihat.. Heheheh.

MEN’S FORMULA BIOTROPICS   

Ok dalam waktu yang sama Abam pun cuba juga MEN’S FORMULA BIOTROPICS. Ia adalah kapsul herba tradisional untuk diamalkan setiap hari. Dalam satu botol ada 30 biji kapsul.

Jika XGene Royale adalah produk untuk kegunaan luaran, kapsul ini untuk dalaman kau orang. Jika ‘alat berjuang’ kau orang sihat pun, tapi minda kau orang tak ada mood, kau orang tengok isteri pun sama macam tengok dinding. Maksud Abam tengok saja jer. Tak ada apa-apa tindak balas semulajadi normal yang biasa berlaku pada lelaki sihat yang lain.

Ya.. perkara ini memang terjadi. Terutama pada lelaki yang punya gaya hidup yang aktif dan sibuk memanjang dengan kerja pejabat ataupun perniagaannya. Balik rumah mesti dah letih dan lesu.

Jika macam ni keadaannya, sudah tentu ia akan merosakkan mood untuk satu perhubungan int1m. Jadi jika mood pun tak ada macamana s3njata kau orang nak berfungsi. Jadi kau orang kena selesaikan masalah tak ada mood ni dulu.

Di point inilah produk Men’s Formula Biotropics ini hadir untuk menolong kau orang. Nak kasi kau orang tak letih dan lesu. Nak bagi kau orang balik rumah pun masih bertenaga dengan mood yang baik.

Dengan bahan utamanya Tongkat Ali yang terkenal di kalangan masyarakat melayu sebagai herba yang boleh meningkatkan stamina, berserta dengan 6 herba yang lain, produk ini diformulasikan dengan pemantauan dan ujian klinikal. Ini untuk menentukan yang ianya betul-betul berkesan dan selamat.

Men’s Formula Biotropics menggunakan teknologi Physta® iaitu teknologi premium penghasilan ekstrak akar Tongkat Ali yang mudah larut. Formulasi ini telah dipatenkan untuk mendapatkan komponen bioaktif yang sempurna. (Teknologi ini dipatentkan melalui kerjasama Kerajaan Malaysia dengan M.I.T. (Massachusetts Institute of Technology – USA) (Paten AS: 7132117, Paten Kesatuan Eropah: 1313491).)

Nampak tak keseriusan dia orang ni. Siap patenkan formula lagi..!

Sekali lagi, produk ini juga disyorkan oleh Pakar Sakit Tuan iaitu Dr. Ismail Tambi, Khusus untuk setiap suami yang prihatin terhadap kesihatan seksual mereka.

Abam dah amalkan produk ni hampir sebulan. Dah nak habis dah kapsulnya. Memang sangat membantu meningkat tenaga membuatkan Abam sentiasa bersedia bila-bila masa sahaja.

Yang bestnya, bila makan kapsul ni, kita tak rasa pening macam makan kapsul tenaga lelaki yang lain tu. Rasa macam normal jer. Ini yang best sebenarnya.

Kau orang boleh tengok video pasal Men’s Formula Biotropics ni:

Kombinasi mantap, isteri sayang ketat-ketat

Dua produk ni adalah satu pasangan produk yang mantap. Satu pulihkan tenaga dalaman, satu lagi sokong dari luaran.

Kesimpulannya daripada apa yang Abam dapati setelah menggunakan Xgene Royale hampir sebulan ialah ianya bukan seperti produk lain yang lebih sudu dari kuah. Produk ni tidak menjanjikan bulan dan bintang. Ia Cuma amalan biasa yang boleh melancarkan darah ke bahagian-bahagian penting kita tu.

Apabila perjalanan darah tak tersekat memang confirmlah s3njata kita agak segar bugar..!

Kebanyakan produk lelaki seperti ini di pasaran, ada yang janjikan saiz bertambah b3sar dan p4njang dalam masa sekian-sekian dan banyak lagi. Kalau fikir pun macam tak logik jer. Bila dengar penjelasan Dr Ismail Thambi, memang betul apa yang dikatakan tu banyak yang terpesong. Banyak produk yang ‘over claim’ untuk menarik minat.

Manakala Men’s Formula Biotropics pula, ia adalah sokongan daripada dalam. Fungsi utamanya ialah meningkatkan tenaga supaya tidak letih dan lesu. Ia juga meningkatkan paras testorone dalam badan untuk membangkit mood lelaki sismaping dapat mengurangkan stress.

Jadi, kepada suami-suami di luar sana, tak kesahlah yang baru kahwin ke atau yang dah lama kahwin, Abam rekomen produk ni. Ia menolong menjaga kesihatan lelaki kau orang dari dalam dan luar. Apa yang pasti produk ini selamat dan mendapat kelulusan organisasi yang berkaitan. Dan ia bukanlah produk lelaki yang entah apa-apa dengan janji yang macam-macam.

Kat mana nak beli?

Untuk info lanjut dan pembelian, kau orang boleh beli kat pautan ni:

Untuk Xgene Royale: www.xgeneroyales.com

Untuk Men’s Formula Biotropics: www.mens-formula.com

Paling senang kau orang boleh hubungi terus pegawai mereka En Hassan : 0103343522.

Penghantaran memang dijamin pantas..!

Bonus!

Sebabnya, nanti En HAssan ada bonus untuk kau orang. Bukan sahaja 2 produk yang kau orang beli tu jer yang kau orang dapat, malah ada bonus produk lain juga. Produk apa, nanti kau orang order, kau orang tahu. Hehehe.

Privasi

Untuk yang kerja pejabat, kau orang tak perlu risau. Kau orang boleh jer buat alamat pejabat untuk kurier hantar. Sebabnya produk-produk ni dibungkus rapi sebelum dihantar kepada kau orang. Memang confirm orang tak tahu apa benda kat dalam parcel.

Jadi, ini juga berita baik untuk isteri-isteri. Kau orang boleh beli untuk suami kau orang tanpa rakan sepejabat kau orang tau apa benda yang kau orang beli.

Beli jer. Tak perlu tanya suami. Beli satu dan hadiahkan kepada mereka. Kalau awal-awal mereka tak tahu guna, terutama produk XGene Royale tu, kau orang boleh tolong. Lagi suami suka tau..!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here